Over mij

 CIMG4670

Mijn naam is Ingrid Sentse, de naam beterw-eten staat voor de combinatie van beter weten = beter eten. 

Al jong is mijn interesse ontstaan voor dans, muziek en voeding. In 2005 heb ik besloten mijn passie voor beweging en gezondheid om te zetten in professionele vorm. Als gediplomeerd gewichtsconsulente heb ik mij breed georiënteerd; dit heeft geresulteerd in een unieke werkwijze waar ik helemaal achter sta. Een traject waarbij zowel dagelijks en regelmatig bewegen, als gevarieerde gezonde maaltijden nieuwe blijvende gewoontes worden.

Een methode zonder maaltijdvervangers, shakes of andere commerciële middelen. Ik ben ervan overtuigd dat met gezond verstand, de juiste inzet (en steun) en vooral een reële doelstelling de beste blijvende resultaten worden behaald. 

Jouw interesse in je dagelijkse voeding gaat je helpen de noodzakelijke bewuste voedingskeuzes te maken die deel uitmaken van de gewenste gedragsverandering. Als je begrijpt waarom iets beter voor je is, verhoogt dat de motivatie om voor een gezondere leefstijl te kiezen.

Als enthousiaste thuiskok verzorg ik ook maaltijden via www.thuisafgehaald.nl met uiteraard veel aandacht voor kwaliteit, versheid en gezonde samenstelling.

Behalve drie volwassen dochters deel ik met mijn man Rob de passie voor een actieve leefstijl. Hij is als o.a. coach en psycho-sociaal dienstverlener vaak een perfect klankbord voor mij en ik voor hem. Regelmatig kunnen wij elkaar waardevolle ondersteuning bieden waardoor cliënten optimaal begeleid worden.

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Onder "Methode en mogelijkheden" kun je hier meer over lezen. Over de werkzaamheden van Rob kun je meer lezen op de website www.robsentse.nl.

Je bent om vrijblijvend èn uiteraard gratis kennis te maken, we kunnen dan kijken hoe ik jou kan helpen je doelen te bereiken.

Zie ook onder "Contact".